Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Polygraph

Az őszinteség mérhető!

Az Ön által irányított, és jól működő cég eredményességének megtartásához és bővítéséhez szeretnénk Önnek és cégének felkínálni egy új lehetőséget.

Ha Ön azt szeretné, hogy jelenlegi bevált munkatársai eredményesebben és nyílt munkahelyi légkörben dolgozzanak, ha azt szeretné, hogy az újonnan felveendő alkalmazottakról, a bizalmi munkakörben tevékenykedő munkatársairól minden - a munka szempontjából fontos - információ a rendelkezésére álljon, akkor kérjük, olvassa el tájékoztatónkat, amely a POLISCOPE által végzett - Polygraph készülék alkalmazásával történő - tényfeltáró megbízhatósági vizsgálatot ismerteti Önnel.

Úgy véljük: a cégek életében - beosztástól, munkahelytől függetlenül - van olyan fő szempont, amely a munkáltatónak nagyon fontos. Ez a megbízhatóság.

A POLISCOPE tényfeltáró megbízhatósági vizsgálat kiszűri a lehetséges személyi kockázati tényezőket, a konfliktusforrásokat, erősíti a munkahelyi bizalom légkörét. Olyan eszköz lehet a cégvezetők, a döntéshozók kezében, amellyel a megbízhatóság kérdésére hiteles válasz adható. A polygraph vizsgálat eredményei jelentős segítséget adnak a fontos személyi döntések meghozatalában.

Az Ön által ajánlott időpontban személyesen is megismertetnénk az eljárás részleteivel, a találkozón a tájékoztató olvasása közben felmerülő kérdéseire is választ kap.

 

A kérdés:

Megfelel-e a követelményeinknek az újonnan kiválasztott munkatárs?

Munkatársakat keresünk olyan munkakörbe, ahol a nagy értékű árucikkekkel, fontos információkkal foglalkozunk.

Mennyire megbízható az a munkatársunk, akit magasabb beosztásba javasoltak

Adatok szivárognak ki a cégtől. Ki lehet az?

Hasznos lenne, ha egypár munkatársamról többet tudnék

Kinek a közreműködésével tűnnek el nagy értékű árucikkeink, berendezéseink?

Szerintem a munkatársaim közül informálja valaki a konkurenciát

Ki fogad el csúszópénzt a cégünknél?

A megoldás:

Olyan megbízható vizsgálati módszer, amelynek alapján ezekre a kérdésekre hiteles választ kapunk.

A POLISCOPE tényfeltáró megbízhatósági vizsgálati módszere lehetővé teszi ezt. Eredményei segítik Önt, mint vezetőt a döntések meghozatalában.

Hiteles választ kapunk a vizsgált személy olyan

életvezetési szokásairól,

őszinteségéről, szavahihetőségéről,

előéletének homályos pontjairól,

nemkívánatos kapcsolatairól,

zsarolhatóságáról,

eltitkolt valós anyagi helyzetéről,

esetleges szenvedélybetegségeiről,

egyéb, a megbízó számára fontos kérdésekről, melyek hagyományos személyiség-elemző módszerekkel nem deríthetők ki.

A komplex vizsgálat feltárja és kiszűri a lehetséges kockázati tényezőket, konfliktusforrásokat, erősíti a munkahelyi bizalom légkörét.

Statisztikailag bizonyított, hogy ahol rendszeresen ezt a módszert alkalmazzák, jelentősen csökken pl. a lopások száma, vagy a kiszivárogtatott információk mennyisége.

A vizsgálati módszer:

A vizsgálat mélységét a megrendelő igényeihez alakítjuk, az egyszerű szűréstől a komplex képesség- és személyiség-vizsgálatokig, vagy a konkrét eseményekhez kapcsolódó ellenőrzésekig.

A vizsgálat menete:

A megrendelővel közösen célirányos kérdéseket tartalmazó tesztlapot állítunk össze. A szakemberünkkel folytatott személyes beszélgetés során a vizsgált személy ezekre a kérdésekre a Polygraph készülék közbeiktatásával válaszol.

A Polygraph készülék alkalmas a tudatilag közvetlenül nem befolyásolható emberi reakciók hiteles mérésére, ezért eredményei objektívnek tekinthetők.

Megtekinthető iratok:

Megbízási szerződés Polygraph vizsgálatra

Nyilatkozat Polygraph használatra

Adatvédelem:

A vizsgálat önkéntes.

A vizsgálathoz való hozzájárulás írásban történik, amely tartalmazza a vizsgálat során felteendő kérdéseket is.

A vizsgálat során használt Polygraph készülék alkalmazását a hatályos magyar törvények lehetővé teszik. A vizsgálat eredményét bizalmasan kezeljük, és csak az arra felhatalmazott személynek (megbízónak) biztosítjuk a hozzáférhetőséget.

Alkalmazási terület:

Vagyonbiztonsági és információvédelmi szempontból különösen veszélyeztetett intézmények, pl. biztonsági szolgálatok, pénzintézetek, biztosító társaságok, high-tech cégek, nagy bevásárló központok, szállodák, szállítmányozási és logisztikai cégek.

A vizsgálathoz használt Polygraph berendezés (a köznyelv hazugságvizsgáló néven is ismeri) az USA-ban gyártott, Lafayette márkájú készülék.

 

 
 
   
készítette:Dimensions Kft.