Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Pénzbehajtás

A fizetési kötelezettség alóli kibújás sajnos egyre jellemzőbb probléma napjainkban mind az üzleti, mind a magánéletben. A meg nem fizetett kölcsön, vagy ki nem egyenlített számla sok esetben olyan súlyos egzisztenciális gondot okozhat, amely kihat a hitelező életének minden területére. Ezért a hitelező elemi érdeke kintlévőségének minél gyorsabb visszaszerzése, a pénzbehajtás!. Ebben tudunk segíteni kizárólag törvényes módszerek és eszközök felhasználásával.

Ez irányú tevékenységünk alapja az adós anyagi, szociális és egyéb körülményeiről történő széleskörű és mélységi információszerzés. Az adatok birtokában a megbízónk egyetértésével törekszünk elérni az adósság visszafizettetését, illetve egyezség létrehozását. Tapasztalataink szerint eljárásunk mind a peren kívüli, mind a peres eljárásban alkalmazva sikerrel kecsegtet.

A díjazásunk általában két részből áll, az egyszeri megbízási díjból, amely a szerződés megkötésekor fizetendő és a várható elkerülhetetlen költségek egy részét fedezi, másrészt a sikerdíjból, amely általában a visszaszármaztatott és kézhez kapott anyagiak értékének tizenöt százaléka.

 

 

 
 
   
készítette:Dimensions Kft.