Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Drogsegély

Napjaink égető problémája a kábítószer és más szenvedélybetegségek. Tapasztalataink szerint a megelőzés és a hatékony segítség egyik kulcskérdése, hogy mikor sikerül felfedezni a készülődő bajt. A hozzátartozók többsége érthető módon a kezdeti tüneteket igyekszik elkendőzni, azokat megmagyarázni, vagy csupán tapasztalatlanságuk miatt észre sem veszik. Sok esetben a szenvedélybetegség kialakulásának kezdeti tünetei nem olyan kifejezettek és egyértelműek, hogy ezzel a problémával szakemberhez forduljanak.

Közreműködésünkkel felderíthetők a drog beszerzésének, fogyasztásának körülményei, a résztvevők személye. Ezen információk birtokában lehetőség nyílik a még hatékonyabb terápia kidolgozására, az esetleges bűncselekmény megelőzésére vagy megszakítására.

Cégünk, magánnyomozó, pszichológus orvos, rendőr és jogász szakértők igénybevételével áll rendelkezésre még a legkisebb gyanú felmerülése esetén is. Mindezek alapján értékeljük a kialakult helyzetet és az esetek döntő többségében megoldási javaslattal is szolgálunk.

Hajszálból kimutatjuk a drogfogyasztást

Szülőknek és munkaadóknak ajánljuk új szolgáltatásunkat. Egy amerikai laboratóriummal együttműködve képesek vagyunk néhány hajszálból kimutatni, ha valaki kilencven napon belül akár csak egy darab marihuanat tartalmazó cigarettát elszívott, vagy bármilyen kis mennyiségű más kábítószert kipróbált. Így lehetővé válik a gyermek ellenőrzése akár tudomása nélkül is.

Munkaadók teljes bizonyosságot szerezhetnek újonnan felveendő dolgozóikról, hogy nincs e közük a kábítószerhez. Ehhez az eljáráshoz szükséges a vizsgált személy beleegyezése. A drogteszt minden kábítószer-fajta kimutatására alkalmas.

 

 

 
 
   
készítette:Dimensions Kft.