Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Bemutatkozás

Cégünk, a Poliscope Információ Ellenőrzési és Adatszolgáltató Kft. évek óta működő magánnyomozó iroda. A két tulajdonos több évtizedes nyomozási, információszerző, vezetői, valamint a rendőri munka különböző területeiről szerzett tapasztalattal rendelkező személy. Munkatársainkat különös gonddal válogatjuk meg. A felsőfokú szakirányú végzettség és a jelentős gyakorlati ismeret és tapasztalat minden esetben alapvető követelmény. Kft. formában működő vállalkozásunk több mint ötmillió forint törzstőkével rendelkezik.

Tevékenységünk fő profilja az információszerzés. Ügyfeleink a magánélet és a gazdasági szféra bármely területéről megrendelhetik a törvényesen beszerezhető információkat, vagy már meglévő adataik utólagos ellenőrzését. Vállaljuk potenciális üzleti partnerek feltérképezését, fizetőképesség, megbízhatóság vagy egyéb más szempontok szerint. Készítünk konspirált és nyílt környezettanulmányt. Vállalunk szakszerű fénykép-, video- és hangdokumentálást, illetve bármely más bizonyíték beszerzését.

Amennyiben a törvényi feltételek megvannak, szakszerűen és titkosan teljesítünk akár mozgó követéssel, akár objektumfigyeléssel összefüggő feladatokat. Szakembereink képesek már működő cégeket biztonsági, bűnügyi szempontból átvilágítani, új rezsim vagy más intézkedések bevezetésére javaslatot tenni.

Lehetőséget nyújtunk az újonnan felvételre kerülő vagy a már ott dolgozó munkatársak a munkáltató kritériumai szerinti ellenőrzésére. Nagy gyakorlatot szereztünk a válóperes ügyekkel összefüggő információk megszerzésében, vagyon-feltérképezésben és vagyontárgyak felkutatásában. A megszerzett információk és bizonyítékok segítségével, azok felhasználásával közreműködünk megrendelőink törvényes érdekei képviseletében, peren kívüli egyezségek létrehozásában, adósságok, kintlévőségek visszafizettetésében.

Hathatós segítséget nyújtunk ügyfeleink már folyó peres ügyeiben, a jogi képviselők, ügyvédek által igényeltek szerint. Vállaljuk megrendelőink szerint nehéz, vagy rendkívül időigényes ügyek elintézését, illetve bármely különleges, szokatlan, - de minden esetben törvényes - kívánság teljesítését. Ezen kívül a tágan értelmezett nyomozási és szolgáltatási tevékenység valamennyi területén készen állunk az összefüggések feltárására, a feladatok végrehajtására.

Új szolgáltatásunk, a Polygraph készülékkel végzett tényfeltáró megbízhatósági vizsgálat segítséget nyújt Önnek, hogy meggyőződjön munkatársai megbízhatóságáról, szavahihetőségéről, alkalmasságáról egy adott munkakörben. A tudatilag közvetlenül nem befolyásolható emberi reakciók hiteles mérésével a POLISCOPE tényfeltáró megbízhatósági vizsgálat kiszűri a lehetséges személyi kockázati tényezőket, a konfliktusforrásokat, erősíti a munkahelyi bizalom légkörét.

A Poliscope Detektív Iroda regionális központja Fantom 2000 Kft. néven, Kaposváron található. Innen irányítja és szervezi a dunántúli területeken felmerülő igények teljesítését, megrendelőink kiszolgálását. A regionális központ rendelkezik a budapesti iroda infrastruktúrájával, személyi és technikai eszközeivel, valamint adatbázisával. Tevékenységét elsősorban Kaposvár, Pécs, Székesfehérvár, Keszthely, továbbá a Balaton vonzáskörzetében fejti ki.

Felkészültünk a külföldön végrehajtandó feladatok teljesítésére is. Különösen erős pozícióval, és kapcsolatokkal rendelkezünk az U.S.A.-ban, és a F.Á.K. tagállamaiban. Szakembereink a technikai védelem és elhárítás területén is megfelelő felkészültséggel és korszerű műszaki berendezések alkalmazásával végzik munkájukat.

Megbízásaink teljesítése során maximális diszkrécióval, szükség esetén konspiráltan dolgozunk. Tevékenységünket igény szerint írásban dokumentáljuk.

Tagjai vagyunk a szakmai szövetségeknek, rendelkezünk a szükséges szakhatóságok minősítéseivel és engedélyeivel.

 

 
 
készítette:Dimensions Kft.